Pure & Original verf

Natuurlijk en vooral heel mooi. Dat zijn de verfsoorten van Pure & Original

Pure & Original

Pure & Original is één van de merken verf die wij in ons assortiment hebben. De verf van Pure & Original wordt gemaakt van natuurlijke pigmenten en de beste grondstoffen. Geheel met respect voor mens en natuurlijk. De verf krijgt zijn prachtige kleur en uitstraling door het toevoegen van 100% minerale pigmenten. Met natuurlijk een super goede dekkracht.

Pure & Original heeft kalk, krijt en beton muurverven in verschillende kleuren. Maar daarnaast ook lakken, grondverf en gevelverf.

Kalkverf

De Fresco kalkverf is 100% ecologisch en duurzaam. Een natuurlijk geproduceerde verf, die is samengesteld uit natuurlijke pigmenten en gebluste kalk. Het mooie aan de kalkverf is dat je het overal kunt toepassen, zelfs in de keuken en in de badkamer. Dat komt doordat het product zeer ademend is en de muur niet afsluit. Zo voorkomt het vochtproblemen.

Krijtverf

De Classico krijtverf is zacht en poederachtig. Je wilt het gewoon aanraken. Intens en krachtige kleuren, of juist romige en poederachtige pastel kleuren. De verf is supermat, heeft geen glans en is fluweelzacht.

Betonlook

De Marrakech Walls geeft je muren een stoere betonlook, of juist een luxueuze sfeer. Creëer extra diepte en reliëf met twee lagen verf.

Wil je meer weten over het assortiment van Pure & Original? Kom dan langs bij ons in de winkel. Wij hebben kleurstalen die je eventueel kan meenemen naar huis, om precies de juiste kleur te bepalen. 

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging