Vinylvloeren

Vinylvloeren, in de volksmond ook vaak kamerzeil of novilon genoemd, wordt gemaakt van een speciale kunststof polyvinylchloride. De bovenste toplaag wordt gevormd door een harde slijtvaste laag. Vinyl vloeren zijn in vele hout- en steenmotieven verkrijgbaar, daarnaast beschikken wij over een brede collectie designvloeren. We laten je graag aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal de gehele collectie zien.

Assortiment vinylvloeren

Vinylvloeren Thuisin van DijkIn onze winkel vind je vinylvloeren van merken zoals Novilon en ons huismerk Thuisin. Novilon heeft samen met VT Wonen een eigentijds en veelzijdig collectie ontwikkeld. Deze collectie geeft een echte persoonlijkheid aan jouw vloer. 

Voordelen

Vinylvloeren zijn niet alleen trendy maar hebben ook vele andere voordelen. Ze zijn budgetvriendelijk en de vloer makkelijk te onderhouden. Schoonmaken kan gewoon met een natte dweil. Ook zijn ze vuilafstotend, antistatisch en hebben een geluiddempend effect.

Leggen

Onze vakkundige stoffeerders kunnen de vinylvloer voor je leggen. Het is belangrijk dat de ondergrond volledig vlak is. In principe wordt een vinylvloer volledig verlijmd, alleen bij kleine ruimtes kun je overwegen om de vloer los te laten leggen. Bij vochtige ruimtes zullen wij de randen van de vloer afkitten, hiermee voorkomen wij dat er vocht onder de vloer trekt.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging