Tapijt

Je stapt uit bed, met blote voeten loop je over het zachte tapijt. Een heerlijk warm gevoel. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie kamerbreed tapijt, de keuze in kwaliteit en kleuren is overweldigend te noemen. Tapijt geeft iedere kamer comfort en karakter, het straal warmte en sfeer uit in jouw interieur.  In onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal helpen we je graag met maken van de beste keuze.

Assortiment

Tapijt Thuisin van Dijk

In ons assortiment beschikken wij over verschillende kwaliteiten tapijt, de meest voorkomende kwaliteiten zijn;

  • laagpolig met een lussenpool
  • laagpolig met reliëfbouclé
  • hoogpolig met frisé-structuur
  • hoogpolig met shagstructuur

We leggen je graag in de winkel de verschillen uit, ander groot voordeel in de winkel kun je ook de zachtheid van de vloerbedekking voelen. Naast bovengenoemde kwaliteiten hebben wij ook sisal en verschillende wol kwaliteiten in onze collectie zitten. Wij verkopen bekende merken zoals Desso, Bonaparte, Parade, LOOKin en ons huismerk Thuisin.

Leggen

Onze stoffeerders vinden het heerlijk om een kamer van tapijt te voorzien. We komen vooraf opmeten, bestellen het tapijt en zorgen er voor dat vakkundig wordt gelegd. Op deze manier ben jij verzekerd van jarenlang woonplezier.

Tapijt op de trap

Als je kiest voor tapijt op de trap is het belangrijk dat je kiest voor een kwaliteit met een grote slijtvastheid. Op onze tapijtstalen hebben wij aangegeven welke kwaliteiten geschikt zijn voor de trap.  Naast het bekleden van treden kunnen wij ook de stootborden en wang van de trap voorzien van tapijt. Ook verkopen wij de zogeheten halve maantjes, deze kunnen eenvoudig worden aangebracht.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging