PVC-vloeren

Een goede pvc vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. De structuur en print van de plank lijkt zo echt dat je wel drie keer moet kijken om te zien van welk materiaal de vloer gemaakt is. De voordelen van pvc zijn enorm, het voelt zacht aan de voeten en is makkelijk in onderhoud. In onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal hebben wij een ruime keuze in verschillende pvc-vloeren. Hout, steen of zelfs een mooie visgraat pvc vloer, je vindt het in onze winkel!

Assortiment pvc-vloerenPVC-vloeren moduleo Thuisin van Dijk

De laatste jaren hebben de pvc vloeren een ware vlucht gemaakt. Iedereen kent wel iemand die in zijn huis een prachtige pvc vloer heeft laten leggen. Samen met onze fabrikanten zoals mFlor, Moduleo, Tarkett en ons eigen label Thuisin hebben wij een schitterende collectie samengesteld. Zo vind je in onze collectie houtmotieven, steenmotieven maar ook prachtige design vloeren van Moduleo Moods. Bij de mooiste pvc-vloeren loopt het plaatje en de voelbare structuur gelijk. Dit noemen we register embossing, daar waar je een noest ziet, voel je deze ook.

Leggen

Het leggen van een pvc vloer behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, hierbij is het van groot belang dat de ondergrond volledig vlak is. Wij komen dit altijd in jullie huis vooraf bekijken. Een goede pvc vloer ligt op een geëgaliseerde ondergrond en wordt verlijmd met professionele lijm. Indien er oneffenheden in de vloer zitten zullen wij deze vakkundig weghalen, doe je dit niet gaan deze in de toekomst door de vloer heen trekken en dat is jammer. Kom naar onze winkel en we leggen uit hoe dit in zijn werk gaat.

Afwerking

Een plakplint of een strakke hoge plint? In ons assortiment hebben wij voor iedere pvc vloer de bijpassende plint om het geheel af te maken. Natuurlijk plaatsen wij deze plinten ook.

Onderhoud

Iedere vloer vraagt om goed onderhoud, dat geldt ook voor pvc-vloeren. In onze winkel verkopen wij de juiste polish en dagelijkse onderhoudproducten van dr. Schutz. Het is erg belangrijk om de stoelen en tafels te voorzien van een beschermdoppen onder de poten. Daarnaast leggen wij je graag in de winkel uit wat het belang van een goede schoonloopmat is.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging