Marmoleum

Marmoleum is eigenlijk een merk, het product heet linoleum. Het is een natuurlijke duurzame en oersterke vloer en de meeste mensen kennen het vooral uit ziekenhuizen en kantoorgebouwen maar mede door de nieuwste ontwikkelingen in collectie is marmoleum weer helemaal terug. In onze  winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal vind je deze vloer in meer dan 200 designs. Wat dacht je van een strakke vloer ontworpen door Piet Boon? Het is een vloer die zich overal thuis voelt.

Product marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct. Het wordt gemaakt van lijnolie, hars, kalksteen, jute en houtmeel. Hierdoor is het erg duurzaam, bij goed onderhoud gaat de vloer wel 20-25 jaar mee. Het is verkrijgbaar in verschillende verschijningsvormen, de bekendste zijn de banen (op rol). Daarnaast heeft producten Forbo ook marmoleum uitgebracht als tegel en als click. Het aantal verschillende kleuren is enorm.

AssortimentMarmoleum Thuisin van Dijk

Zoals gezegd is het assortiment van Marmoleum eindeloos. Wat dacht je van de effen kwaliteiten van de Concrete, Walton Uni en de Walton Cirrus collectie? In de  Striato collectie vind je vooral spannende lineaire items. In de Grapic en Piano collectie vind je twee kleurig gevlekte items, de bekende gemarmerde collecties vind je in de Real, Fresco en Vivace collectie. Met Modular kun je zelf een vloer samenstellen. Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Zoals je kunt lezen is de collectie zeer uitgebreid, wij helpen je graag bij het kiezen van jouw vloer.

Leggen

Het leggen van een Marmoleum of Linoleumvloer gebeurt altijd door een vakman. Onze stoffeerders zorgen voor een vlakke basis, hierbij wordt de vloer vooraf geëgaliseerd. Hierna word de vloer vakkundig gelegd. Je kunt kiezen of je de banen koud tegen elkaar wilt leggen of dat je gebruikt maakt van een lasdraad.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging