Laminaat

Laminaat is met bijna 20.000.000 verkochte m2 per jaar nog steeds een van de populairste vloeren in Nederland en dat is niet zo raar. Laminaat heeft namelijk een hele natuurlijke uitstraling, is hygiënisch  doordat het makkelijk reinigbaar is en is nauwelijks van een parketvloer te onderscheiden. In onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal hebben wij een uitgebreide collectie laminaat van de bekendste fabrikanten.

Dessins

Onze  laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, zo hebben wij een uitgebreide collectie met houtmotieven. Deze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen met extra brede- of extra lange planken. Ook hebben wij laminaat vloeren waarbij het houtdecor doorloopt.  De uitgebreide steenmotieven collectie biedt ook vele mogelijkheden. Wat dacht je van laminaat op de badkamer? De Aqua+ is geschikt voor badkamer en heeft een antislip laag zodat de kans op uitglijden stukken kleiner wordt.

ProductLaminaat tegel Thuisin van Dijk

Een laminaat vloer is opgebouwd uit meerdere lagen, gezamenlijk bepalen zij de kwaliteit. De basis wordt gevormd door een tussenlaag van HDF of MDF, hierop vind je het decor met de print. De plank wordt afgewerkt met een voelbare transparante melanine toplaag. De onderlaag beschermt tegen vocht en vervorming.

Klik laminaat, zelf doen of laten leggen

Het laminaat dat wij verkopen wordt geleverd met een klikverbinding. Bij het leggen hoeft deze verbinding niet verlijmd te worden, je kunt de vloer dus hergebruiken. Door de eenvoudige klikverbinding is het mogelijk om de vloer zelf te leggen. Je kunt er ook voor kiezen om de laminaatvloer door onze vakkundige stoffeerders te laten leggen.

Laminaat in appartement

Met een goede ondervloer is laminaat ook geschikt voor in een appartement, je kunt dan voldoen aan strenge DB normeringen. Voorkom problemen en laat je in onze winkel vooraf goed informeren over de mogelijkheden.

 

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging