Verf

In onze winkel vind je alles op het gebied van verf. Professionele merken zoals Sikkens, Sigma maar ook andere merken zoals Flexa, Pure & Original, Histor en LOOKin. Wij adviseren je graag op gebied van kleur maar ook voor een technische verfadvies ben je in onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal aan het juiste adres.

Kwaliteit van verf

Wij werken in onze winkel met de nieuwste kwaliteiten verf van de fabrikanten, deze maken wij met onze geijkte mengmachines precies op de gewenste kleur. Alleen op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en je minder vaak je huis hoeft te schilderen.

Advies

Het kiezen van de juiste kleur is niet makkelijk, onze medewerkers helpen je hierbij graag. In de Flexa Pure kleurenwand hebben we meer dan 200 prachtige kleuren. Ook voor een verftechnisch advies draaien wij onze hand niet om? Voor iedere ondergrond of wens hebben wij de juiste oplossing

Assortiment

We beschikken over alle soorten verf, voor zowel binnen als buiten. Natuurlijk verkopen wij latex voor op de muur maar ook de populaire krijtverven van Pure & Original vind je in onze winkel. Hooglans of zijdeglans nodig? Watergedragen of terpentine? Wij hebben het.

Kwasten en gereedschap

Wisten jullie dat de kwast voor een grote mate bepalend is voor het resultaat? Een juiste kwast  zorgt voor voldoende laagdikte en maakt het verwerken van de verf een stuk makkelijker. In onze winkels vind je alles op het gebied van kwasten en gereedschap. Van verdunning tot schuurpapier, van een professionele kwast tot een verfroller.

Online

Wij ontvangen regelmatig mensen in onze winkel die aangeven dat ze online verf hebben besteld maar dat het resultaat niet goed is? Helaas zijn er in Nederland webshops die niet volgens de kwaliteitseisen van de fabrikant de verf op kleur maken. Er worden andere oude kwaliteiten, verkeerde recepturen en goedkopere pasta’s gebruikt, hierdoor neemt de kwaliteit van de verf af! Wil je wel vanuit huis de verf bestellen, doe dat dan via onze eigen webshop: www.verf-shop.nl. Je bent dan van de juiste kwaliteit verzekerd.

Schilder

Heb je geen tijd of zin om zelf te schilderen, bij Thuisin van Dijk beschikken wij over een eigen schildersbedrijf die graag de klus uit handen neemt. Wij komen graag bij je thuis kijken en maken vooraf een heldere offerte.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging