Vouwgordijnen

De vouwgordijn is het gordijn dat zich vouwt of ontvouwt als je ze optrekt of neerlaat. Het vouwgordijn is optisch verdeeld in een aantal banen, de baleinen die in de stof zitten zorgen ervoor dat het gordijn zich in delen opvouwt.

Vouwgordijnen zijn decoratief, hebben vaak een warme uitstraling en ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren, dessins en uitvoering. De bediening kan handmatig met een kindvriendelijk koord en elektrisch. Literise is ook mogelijk, hierbij duw je de onderlat subtiel iets naar boven waardoor het vouwgordijn vanzelf omhoog gaat.

Decoratieve vouwgordijnenVouwgordijn Thuisin van Dijk

Door de warme uitstraling kiezen mensen vaak voor een vouwgordijn als decoratieve waarde. Met het grote aanbod aan stoffen zijn vouwgordijnen voor ieder interieur geschikt. Donkere of lichte kleuren, druk of rustig dessin, een dichte of doorzichtige stof, een bies aan de zijkant en zelfs de verschillende mogelijkheden om baleinen te verwerken.

Toepasbaar

Wil je een donkere slaapkamer? Kies dan voor verduisterende vouwgordijnen, dat is praktisch. Wil je aankleding in je woonkamer, met een mooi dessin? Kies dan voor vouwgordijnen met een print. Let daarbij wel op de rest van de ruimte en de gebruikte kleuren. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in een XXL formaat voor extra grote ramen en door de vele manieren van ophangen zijn ze tevens geschikt voor draaikiepramen. Wij helpen je graag bij de keuze en geven graag tekst en uitleg over de verschillende toepassingen.

 

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging