Shutters

Shutters zijn simpel gezegd houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ze zijn te verkrijgen in vele kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen, De keuze is groot waardoor je naar eigen smaak kunt samenstellen.

Je ziet ze steeds vaker! Shutters zijn “hot” en geven je huis een warme, gezellige uitstraling.

 

Ruimte voor het plaatsen van shutters

Shutters kan je in bijna iedere ruimte plaatsen. Of het nu de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of de badkamer is, het kan overal. Zelfs ronde ramen zijn geen probleem, ook hiervoor hebben we een oplossing. Belangrijk is de lamel-breedte. Smalle lamellen geven een andere uitstraling dan brede lamellen. Daarnaast is de bevestiging van belang. Je kunt shutters “vast” monteren zoals een deurtje, maar vaak kunnen ze ook op een rail geplaatst worden. In onze winkel aan de Groenendaalseweg 43 in Veenendaal (woonbouelvard) hebben wij vele soorten shutters opgesteld staan zodat je kunt zien welke jij het mooiste vindt. Onze medewerkers adviseren je graag welke mogelijkheden er zijn voor jouw situatie

Zijn shutters duur?

Dat hangt ervan af; shutters gaan jaren mee en slijten niet dus je hebt vele jaren plezier van je investering. Onze medewerkers kunnen vrij snel uitrekenen hoeveel het bij jou thuis gaat kosten. Vanzelfsprekend nemen we in de berekening ook het opmeten en plaatsen mee. Want wij willen graag dat ze vakkundig worden geplaatst, dus dat doen wij graag en vakkundig voor jou!

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging