Rolgordijnen

Stijlvol en heel erg praktisch, zo kunnen we onze rolgordijnen het beste omschrijven. Al jarenlang is deze vorm van raamdecoratie het meest verkocht. Voor grote ramen of juist voor je slaapkamer, ze passen in bijna iedere ruimte. In onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal beschikken wij rolgordijnen van merken zoals Luxaflex, Bece, LOOKin en onze eigen Thuisin collectie.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen

In onze collectie rolgordijnen vind je meer dan 400 verschillende kleuren en dessin stoffen. Voor de slaapkamer hebben wij talloze verduisterende kwaliteiten, goed voor je nachtrust. Wil je een sfeervolle lichtinval in je woonkamer, kies dan voor een lichtdoorlatende stof, het geeft een mooi sfeerbeeld en voldoende privacy. De speciale vochtbestendige stoffen zijn zeer geschikt voor badkamer en keuken.

Draai- kiepramenRolgordijnen blauw Thuisin van Dijk

Een draai- kiepraam is erg functioneel, je kunt het raam op twee manieren openen. Wanneer je het raam naar binnen opent, kan je raamdecoratie in de weg zitten. Hiervoor bieden wij een oplossing; een rolgordijn in een cassette. Het gordijn wordt hierbij op het raam geplaatst hierdoor kun je het raam op beide manieren openen. De bevestiging kan ook door middel van klemsteunen. Ook erg geschikt voor de slaapkamer aangezien de cassette lichtkieren voorkomt. In onze winkel verkopen wij ook rolgordijnen voor dakramen.

Koordloze bedieningen

Koorden aan rolgordijnen zijn niet meer nodig dankzij het unieke LiteRise® systeem van Luxaflex. Met je handen beweeg je het gordijn moeiteloos omhoog en omlaag. De rolgordijnen bedienen vanuit de luie stoel is ook mogelijk, Luxaflex ontwikkelde hiervoor de Powerview® uitvoering, hierbij kun je met afstandsbediening of smart phone je rolgordijnen bedienen. Naast Powerview® hebben wij ook elektrische uitvoeringen van Somfy.

Meten, bestellen en monteren

Naast uitvoerig advies in de winkel, meten wij ieder rolgordijn thuis bij je op en bestellen deze precies op maat. Onze vakkundige monteurs komen de rolgordijnen bij je plaatsen zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat. Kom snel naar onze winkel en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging