Plissés

Plissés zie je veel in veel voorbijkomen in de Nederlandse woonkamers. Ze zijn functioneel, toepasbaar voor verschillende raamvormen en bovenal zeer decoratief. Verkrijgbaar in vele kleuren past het bij ieders interieur. De plissé ken je vast van de vorm; de gevouwen stof die je als een harmonica kan uittrekken en samenvoegen.

Maatwerk plissés

Een plissé is enorm veelzijdig. Verkrijgbaar in grote formaten, maar ook voor de kleinste raampjes. Zelfs voor ronde- en dakramen, met verschillende transparanties zoals de ‘dag en nacht’ uitvoering. Met iets meer doorkijk, of geheel dichte stoffen die geen licht door laten. Ook de keuze in kleuren is uitgebreid, net als de stoffen en de dessins. De plooibreedtes zijn bij de meeste merken van 20 en 32 mm. Je kunt de plissés bedienen met een kindvriendelijk koord, greep of zelfs elektrisch. Gezien plissés verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes, breedtes en formaten is het een maatwerk product. Wij komen dan ook graag bij je langs om de formaten van de ramen op te meten, zodat wij de plissés op de juiste maat voor je bestellen.

Top down/bottom-upPlissé roze Thuisin van Dijk

De plissé is een soort raamdecoratie die je niet alleen van boven naar beneden kan bedienen, maar ook van beneden naar boven. Het Top down/ bottom-up systeem. Je kunt zo zelf bepalen hoe de plissé voor je ramen hangt. Alleen de onderste rand van het raam, of precies in het midden voor voldoende lichtinval, maar niet gelijk de inkijk vanuit buiten.

Dag en nacht plissé

Wil je privacy, alleen wel voldoende lichtinval? Dan is de ‘dag en nacht’ plissé de oplossing. Het bovenste gedeelte is transparant met een lichte stof voor de lichtinval en het onderste deel van een dikkere stof voor de privacy. En daarin kan je eindeloos in variëren door de onderkant of bovenkant te verschuiven.  

 

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging