Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn, zoals het woord al zegt, grote panelen die strak omlaag hangen en die je langs elkaar heen kunt schuiven. Je kan ze combineren met verschillende kleuren, stoffen in verschillende transparanties.

Moderne paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn geschikt voor grote raampartijen en bruikbaar als afscheiding van een bepaalde ruimte. Het geeft je kamer een moderne en strakke uitstraling. De rails bij is daarbij essentieel. Om het licht te reguleren kan je de panelen schuiven zonder een ander paneel in de weg te zitten. Wij hebben hiervoor speciale rails ontwikkeld voor perfecte zijdelingse beweging.

In onze winkel hebben wij paneelgordijnen van de merken Luxaflex, BeCe en LOOKin.

Functioneel en decoratief

Hét kenmerk van de paneelgordijn is dat deze strak hangt door de verzwaringsstang aan de onderkant. Met een uitgebreide keuze in kleuren, dessins en mate van transparanties is de variatie groot. Door deze variatie moet je goed bedenken wat je wilt. Wil je naar buiten blijven kijken, of is het zonlicht temperen belangrijker. En kies je de paneelgordijn als roomdevider of als alternatief voor een kastdeur en moet deze passen bij de rest van je interieur? Moet het strak blijven of ga je voor een speels effect door gebruik van klein en horizontale latten? Wij geven je graag advies over de opties en meten dat graag voor je in. Ze variëren in breedtes van 40 tot 140 cm.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging