Multishades / duorolgordijnen

Met onze multishades / duorolgordijnen kan je gemakkelijk de lichtinval bepalen. Een multishade bestaat uit transparante en niet-transparante banen die je langs elkaar heen kan schuiven om zodoende de lichtinval traploos te regelen. Je hebt de multishades in verschillende kleuren en stoffen. Een zeer effectieve manier tegen zon en lichtinval, maar zeker ook zeer decoratief. In onze winkel vind je de Multishades van de merken BenC, Luxaflex en LOOKin.

Stoffen en kleuren

Multishades / duorolgordijnen bij Van Dijk Veenendaal

Multishades / duorolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen met verschillende transparanties (geheel doorzichtig, half transparant, open geweven of dichter geweven) en in vele kleuren. Deze kleuren en stoffen kan je ook combineren. Zelfs als je graag brede en smalle stroken door elkaar wilt. Wij beschikken over een aantal stalen waar je een keuze uit kan maken.

Toepasbaarheid van Multishades / duorolgordijnen

Multishades kan je hangen in verschillende ruimtes van je woning. Bij bepaalde stoffen zelfs in vochtige ruimtes. Omdat multishades naast functioneel ook decoratief zijn passen ze in ieder interieur. Door kleur, stoffen en de breedte van de banen kies je je eigen sfeer in iedere ruimte van je woning. Wij geven je in de winkel hierover de juiste informatie.

Werking

De banen van de multishades schuiven over elkaar heel door het bewegen van de ketting of koord. Om hem mooi recht te laten hangen ligt de lus van de multishade in een ronde roede. De stof blijft netjes recht hangen door het gewicht van deze roede. De producten zijn voorzien van een kindveilige bediening. Kinderen kunnen niet verstrikt raken in de koorden en kettingen.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging