Houten jaloezieën / Blinds

Houten jaloezieën / blinds zijn de hit van dit moment! Dat is niet vreemd want houten jaloezieën geven een enorm warme uitstraling in elke ruimte. Of het nou de woonkamer of slaapkamer is of zelfs de badkamer, houten jaloezieën passen overal en geven een wijds effect.

Opties houten jaloezieën

Houten jaloezieën Raamdecoratie Thuisin van Dijk

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar van 35mm tot 68mm in alle denkbare houttinten zoals meranti, ebben, eiken en mahonie maar ook in talloze wittinten. Van spierwit tot crème. De jaloezieën kunnen met elkaar verbonden zijn met een “touwtje” maar je kan ze ook personaliseren met een ladderband naar keuze.

Ook de bediening is naar je eigen wens samen te stellen. Zo kan je kiezen voor handmatige bediening (koordje) mar zelfs voor bediening met afstandsbediening of zelfs via je smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos en die tonen we ja graag in onze winkel aan de Groendaalseweg 43 in Veenendaal (woonboulevard).

In onze winkel hebben wij de keuze uit verschillende merken zoals: Luxaflex, LOOKin en Thuisin. Wij hebben alle modellen ruim gepresenteerd zodat jij precies kunt bepalen welke oplossing bij jou thuis het beste past. Onze medewerken adviseren je graag!

Service

Zodra jij je keuze gemaakt hebt, komt onze monteur bij jou thuis de juiste maten opnemen en bestelen wij de materialen. Vanzelfsprekend monteren wij de jaloezieën vakkundig en als je voor elektronische bediening hebt gekozen, stellen we de bediening exact af zodat jij verzekerd bent voor jaren lang woonplezier!

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging