Horizontale jaloezieën

De meest bekende raamdecoratie zijn de horizontale jaloezieën. De aluminium lamellen van de horizontale jaloezie kan je kantelen en op die manier kan je de lichtinval reguleren. Daarmee regel je de sfeer in de verschillende kamers van je woning.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en lamelbreedes is de horizontale jaloezie een breed inzetbaar product. Met gemakkelijke bediening met ketting of koord en zelfs met elektrische bediening waarbij je je jaloezieën op afstand kunt regelen.

Wij hebben een grote collectie horizontale jaloezieën van onder andere de merken luxaflex, BenC en LOOKin.

Horizontale jaloezieën Thuisin van Dijk

Opties horizontale jaloezieën

Voor iedereen is een passende jaloezie te vinden. Je kan kiezen voor een kleur en lamelbreedte die passen bij je woning en smaak. Naast functioneel is de jaloezie ook decoratief en kleed het je woning aan. Je kan zelfs kiezen voor jaloezieën met een ‘stoffen’ uiterlijk. En hoe laat je de jaloezieën plaatsen, dat kan in de dag of op de dag? Dat meten het voor je in en monteren we precies zoals je het wilt hebben en zodat het perfect passend is, zelfs voor bijzondere vormen ramen. Door de grote hoeveelheid opties en maatwerk voor iedereen geven wij in de winkel hierover graag advies.

Bediening

Ladderbanden aan de buitenkant van de horizontale jaloezieën geven een decoratief accent, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor dunnen koorden. Koorden of ladderbanden zorgen ervoor dat je de lamellen kunt kantelen. De jaloezieën kan je bedienen door een koord of een tuimelstang. De koorden zijn kindvriendelijk.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging