Duettes

De Duettes, of in de volksmond genoemd honingraat, heeft een kenmerkende gesloten honingraatstructuur met een isolerend en geluiddempend effect door de twee lagen geplisseerde stof. Duettes zijn plissés die je als een harmonica kunt uitrekken en samenvoegen, uitgevoerd in verschillende kleuren, dessins en diverse plooibreedtes. Een uiterst breed inzetbaar en functioneel product.

In onze winkel hebben wij onder andere duettes van de merken Luxaflex, BeCe en Thuisin.

 

Duette Thuisin van DijkKenmerken Duettes

Door de kenmerkende honingraat structuur werkt de Duette isolerend, wat ideaal is voor in de winter. De lucht tussen de plissés werken als een buffer die de kou buiten houdt. En met teveel warmte in de zomer werkt de functie andersom en blijft het binnen lekker koel. Dat komt mede door de gemetalliseerde laag aan de buitenzijde van de duette. Duettes bedien je handmatig met koord of een handgreep aan de boven- of onderbak. Alle bedieningskoorden zijn kindveilig.

Opties

Net zoals veel raamdecoratie bij Thuisin is de Duette verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, passend bij jouw interieur. Daarnaast heeft de Duette ook speciale uitvoeringen zoals de DuoTone. De raamzijde is wit gekleurd voor een hogere lichtreflectie. Stoffen variëren van transparant tot verduisterd. En naast de verschillende dessins bestaat er ook de mogelijkheid van het digitaal (be)printen. Ook voor afwijkende raamvormen is de Duette toepasbaar. In de winkel tonen we je graag al deze opties.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging