Kasten op maat

Een kast op maat is een aanwinst in je woning. Opbergruimte voor je spullen en kleding. Op zoek naar een inloopkast of een kast met schuifdeuren? Wij maken alle soorten kasten op maat. In verschillende kleuren, aangepaste afmetingen en vele mogelijkheden tot indelingen. Alles is mogelijk bij Thuisin van Dijk.

Schuifdeuren

Kasten op maat Thuisin van Dijk

De kasten met schuifdeuren zijn stijlvol en functioneel. De schuifdeuren maken wij op maat tot een hoogte van maximaal 350 cm en een breedte van maximaal 160 cm. Schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen, het is bij ons allemaal mogelijk. De schuifdeur wordt uit één of meerdere vlakken opgebouwd. Je stelt zelf de combinatie van de decors en glas- spiegelopties samen wat aansluit op je interieur.

Inloopkasten

De droom van iedere vrouw (en wellicht ook man) is een inloopkast, de walkin closet. De inloopkast biedt veel ruimte voor onder andere kleding, schoenen, koffers, dekbedden enz. Heb je een kamer over of een grote slaapkamer dan is een inloopkast echt een aanrader. Wij maken alles op maat; de planken, kledingroedes, schoenenrekken en lades. Alles op de ideale hoogte en breedte. Kom langs bij ons in de winkel en wij tekenen je droomkast uit in een 3D tekening op de computer.

Inmeten en monteren

Een kast op maat is een kast die je zelf kan ontwerpen en indelen. Denk hierbij aan een garderobekast, opbergkast, boekenkast en een inloopkast. Wij komen bij je thuis om de ruimte waar de kast komt te staan op te meten. Dat kan een recht stuk zijn, maar ook ruimtes met schuine wanden in de eet-, woon-, slaapkamer of een zolder. Wij komen bij je thuis en meten alles in.

 

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging