Horren

Je kent het wel, het is een mooie zomerse dag dus de ramen en de deuren staan open en zorgen voor lekkere frisse lucht. Maar oh oh wat doen die vervelende vliegen en muggen in je huis. Is daar niets tegen te doen? Jazeker, je houdt deze ongewenste gasten vrij eenvoudig buiten de deur met een hor van onze uitgebreide horren collectie.

Past een hor voor elk raam of deur?

Of je nou een openslaand raam hebt, een kantelraam, een schuifraam of een deur; wij hebben voor bijna elk probleem een oplossing op maat. Jazeker, onze horren worden speciaal op maat gemaakt zodat ze exact in het raam of deurkozijn passen bij jou thuis.

Horren Thuisin van DijkOnze collectie bestaat uit o.a.

  • Rol-horren: Dit model is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zelfs voor dakramen.
  • Inzet rolhorren: Dit model heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.
  • Inzet hor: Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft heel kleine inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.
  • Vaste horren: Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen
  • Plise hordeuren: Er zijn typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk.
  • Rolhordeur: Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

Advies

Welke hor past bij jouw situatie? In onze Thuisin winkel aan de Groeneveldselaan 43 in Veendaal (woonboulevard) hebben we alle modellen in een proefopstelling staan zodat je daar samen met één van onze medewerkers kunt bepalen welke hor je gaat kiezen. Onze monteur gaat vervolgens bij jou thuis de situatie bekijken en neemt de juiste maten op. Moet het hor “in de dag” geplaatst worden of juist “op de dag”? Onze ervaren monteur adviseert jou daarin. Vervolgens bestellen wij de hor en plaatsen hem z.s.m. zodat jij ongestoord kunt genieten van een mug en vliegvrije woning!

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging