Gordijnen

Een echte sfeermaker in je woonkamer of slaapkamer zijn gordijnen. Of je nu verduisterende gordijnen zoekt, of aankleding in je woonkamer? Wij hebben een ruime keuze aan stoffen.

3 typen gordijnen

Thuisin van Dijk vitrageWij onderscheiden 3 verschillende typen gordijnen. Dikke verduisterende stoffen, de overgordijnen, zijn geschikt om een kamer goed donker te maken, zoals op de slaapkamer. Wil je privacy en aankleding in je kamer, kies dan voor de inbetweens. Vitrages, de hele dunne stoffen, bieden deels ook privacy, maar zij hangen meer voor het tegenhouden van daglicht.

Functionaliteit

Een gordijn zorgt voor warmte, welke stof je ook hebt. Ze zijn isolerend, ze houden in oudere woningen wind en kou van buiten tegen, ze geven je privacy in de avond als je in alle rust op de bank wilt zitten tv kijken en ze zijn geluiddempend (je kamer klinkt niet meer zo ‘hol’). Met onze uitgebreide collectie vindt iedereen een mooie stof die bij de rest van het interieur past. In bonte stoffen, maar ook in effen. Hele hoge gordijnen en ook voor de kleinste ramen. Door het ophangen en het plooien kan je het geheel nog mooier maken.

Advies

In onze winkel geven we je graag advies over de functionaliteit en de toepassing van de gordijnen. Welke gordijnen moet je hebben om meer te isoleren? En heb je ook gordijnen die boven de verwarming uitkomen? Welk ophangsysteem kan ik het beste gebruiken en welke plooien vallen het mooist? Zijn er ook gevoerde stoffen en brandwerende stoffen? Allerlei vragen die wij graag samen met jou oplossen.

Wij verkopen onder andere gordijnen van de merken Eijffinger, House of Happiness en LOOKin.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging