Behang

Behang is weer helemaal terug! We zien het steeds vaker dat in plaats van de gehele woonkamer juist één wand wordt voorzien van behang. Op deze wand wordt dan een opvallend design geplakt, vaak een echte eyecatcher! Bij onze winkel aan de Groeneveldselaan 43 (woonboulevard) in Veenendaal hebben wij ruim 400 behangboeken, daarnaast hebben we ruim 250 soorten op voorraad. Als je het bij ons niet kunt vinden, bestaat het waarschijnlijk niet.

Assortiment

Behang gebaseerd op grootmeesters Rembrandt van Rhijn of Theo Van Gogh, een schitterende wallpaper met subtropisch eiland, prachtige bloemmotieven, abstract behang van Marcel Wanders of juist een rustige uni. Bij Thuisin van Dijk vind je de grootste collectie van Veenendaal. Wij verkopen behang van bekende merken zoals Eijffinger, Arte, Hooked on Wall, BN Wallcoverings, Rasch, AS Creations, Dutch, Noordwand, Onszelf en andere merken.

 

 

Vliesbehang

Vind je behangen lastig? In het verleden was het niet altijd makkelijk om behang goed geplakt op de wand te krijgen. Dat is nu voorbij dankzij vliesbehang. In plaats van het behang smeer je nu de muur in met lijm. Hierna kun je het direct op de muur plakken, afsnijden en klaar. Wij leggen je graag in de winkel uit hoe dit in zijn werk gaat. Om het nog makkelijker te maken hebben wij kant en klare lijm welke direct gereed is voor gebruik!

Behanger

Heb je geen tijd of zin om zelf te behangen? Bij Thuisin van Dijk beschikken wij over een eigen schilders- & behangbedrijf dat graag de klus uit handen neemt. Kom naar onze winkel en vraag naar de voorwaarden.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging